fbpx
copil care se joaca la scoala de vara

Școală de vară pentru copiii de 3-6 ani

Ce pot face copiii de grădiniță pe perioada verii?

Școala de vară – soluția ideală pentru părinții ocupați 

Vara este grozavă, iar copiii o adoră și pe bună dreptate!

Sigur îți amintești și acum zilele  când ne jucam toată ziua afară și intram în casă abia spre seară, când ne răzbea foamea sau ne chemau părinții.

Acum joaca afară fără supraveghere nu mai este o opțiune pentru mulți dintre părinții din București. Și atunci, pentru tine, ca părinte, perioada de vară vara vine cu ceva provocări.  Nu ai cum să-ți iei concediu mai mult de 2-3 săptămâni, iar bunicii nu sunt mereu disponibili. Ți-ar plăcea ca pe perioada verii copilul să facă lucruri interesante, să se distreze cât mai mult și, pe cât posibil, fără televizor. Ar fi grozav să socializeze și să-și facă prieteni, iar dacă își dezvoltă și abilitățile – este bonus!

Un răspuns imediat este o scoală de vară special creată pentru copiii de grădiniță, cu un program prietenos atât pentru părinți cât și pentru copii.

Pentru părinti este ideal să fie de dimineața până seara ca să nu fie nevoiți să plece de la job in mijlocul zilei să ia copilul de la școala de vara. Un mare plus este sa aibă posibilitatea să doarmă și să aibă toate mesele asigurate.

Iar pentru copil cel mai important este să aibă un mediu distractiv, unde să se simtă ca acasă, unde să se joace cât mai mult afară, iar în interior când face activități – să îi placă atât de mult, încât să povestească și acasă la ce a lucrat și cu ce s-a jucat.

La Teko am pregătit o școală de vară care să-i facă fericiți și pe copii și pe părinți!

Detalii tehnice:

  • Program de la 8.30 la 17.30
  • 4 mese incluse – mic dejun delicios, gustare fresh de fructe, prânz zdravăn și gustare consistentă după somn. Mâncarea o pregătim noi, în bucătăria proprie, cu cele mai proaspete ingrediente. Uite aici un exemplu de meniu.
  • Somn pentru copiii care au nevoie de odihnă 🙂
  • Activități alese cu mare atenție și grijă
  • Joacă afară aproximativ 3h – chiar dacă plouă!

Fiecare săptămână de școală de vară este diferită de cealaltă, ca să ne asigurăm că toți copiii se distrează, indiferent de câte săptămâni vor veni la școala de vară.

Avem o structură a săptămânii pe care o păstrăm de fiecare dată:

Luni – facem codare și robotică. Vezi aici de ce este bine pentru copii să înceapă să codeze și să se joace cu roboții destepți, iar aici poți citi mai multe despre Ozobot – unul dintre roboțeii preferați de la Teko.

Marți –  bricolaj și proiecte de DIY – Do It Yourself. Vezi aici mai multe detalii despre avantajele de a lucra cu unelte și materiale reale și de a găsi metode noi de exprimare a creativității.

Miercuri : Artă și gătit. Aici povestim mai multe despre puterea secretă a artei și a gătitului. Sugestie: se leagă de matematică 😀

Joi – Experimente. Aici dăm mai multe detalii despre ce înseamnă experimentele, cât de mult adoră copiii să experimenteze și de ce este bine să le dăm copiilor posibilitatea de a experimenta.

Vineri : Teambuilding. Află cum putem lucra la spiritul de echipă chiar și cu copiii de 3-4 ani, de ce merită să facem acest efort și cum poți și tu contribui.

Prețul este de 700 lei/săptămână

Săptămânile de școală de vară sunt:

1-5 iulie

8-12 iulie

15-19 iulie

22-26 iulie

29 iulie – 2 august

5-9 august.

Pentru înscriere și pentru mai multe detalii, intră aici:

Școala de Vară de la Teko Kindergarten

Te asteptăm cu drag!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *